Milí pedagógovia, študenti, nadšenci kryptomien, Bitcoinu zvlášť, pozývame Vás na webinár Nadácie pre deti Slovenska, ktorý Vám prinášame v rámci programu Poznaj svoje peniaze.

Webinár sa uskutoční online, 3.10.2019 od 13:00 do 14:00. Webinárom nás bude sprevádzať priekopník zavádzania Bitcoinu a kryptomien na Slovensku, Martin Habovštiak. Prvý zo série našich jesenných webinárov budeme streamovať úplne príznačne, z Ostrova slobody, technológii, decentralizácie a kryptomien, z Paralelnej Polis Bratislava.

Ak máte záujem dozvedieť sa o “krypte” z prvej ruky, prosíme, zaregistrujete sa pristredníctvom formulára.

Deň pred webinárom Vám pošleme na Vami zadaný e-mail odkaz na stránku webinára a prístupové heslo do chránenej zóny stránky.

Prosíme, kým sa k nám vo štvrtok 3.10. pridáte, nezabudnite si aktualizovať svoj webový prehliadač na najnovšiu dostupnú verziu, zobrazovanie je optimalizované pre Mozilla Firefox aj pre Safari.

Tiež by bolo veľmi praktické, keby ste Vaše otázky, ktoré Vás o kryptomenách zaujímajú, poslali vopred prostredníctvom registračného formulára, prípadne už priamo cez lokalitu https://www.sli.do/ s event kódom #BTCwebinarNDS. Dáte tak nášmu lektorovi príležitosť pripraviť sa vopred na Vaše otázky a reagovať adresne na Vaše potreby.